Post by evenolwadpea on Mar 16, 2022 20:10:06 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za beskonačne točke ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
Zamrzava se nakon svake pobjede. Morate zatvoriti i ponovno otvoriti za nastavak igre. I dalje se pojavljuju informacije o igricama prije otprilike 100 razina. Ostat ću pri tome ako popraviš. Ažuriranje: nikad popravljeno.
Previše $#@^%## mnogo reklama!!!!!! Samo želim igrati bez gledanja 30+ sekundi reklama svakih nekoliko minuta
Ne možete osvojiti novčiće kao što ste mogli kad sam počeo igrati. Sad je dosadno, mislim da ću prestati igrati ovu igricu..... Oprosti👎😞
Ovo je zabavna igra jer je možete dovršiti bez kupnje u aplikaciji.
Sviđa mi se igra, ali oglasi nadjačavaju postavke isključivanja zvuka. Dao bih mu 0 zvjezdica za to da mogu.
Zabavno - zapravo nije. Izazov nije zabavan! Kako da se izvučem iz toga i vratim se na uobičajenu igru? Bilo je zabavno i opuštajuće.
Volio sam ovu igru dok se nije počela rušiti. Ne mogu ga ni učitati.
Oglasi nakon svake razine su bijesni. Svaka 4 ili 5 razina bi bila ok, ali ovo je smiješno.
Slično kao Toon Blast. Kreatori Koala Crusha puno su velikodušniji s životima i pojačanjima. Zapravo mi je laknulo kad sam konačno ostao bez života. 😀
Stvarno uživam u igri.. izazovna je, ali dodajte još razina
Vrlo malo vremena za igru, uglavnom reklame i grafike. Smiješan
Slots: kazino spēļu automāti Kazino spēles won
Fantastična igra!!! Preporučio bih ga bilo kada. Probajte i sami jer bi vam se moglo svidjeti🙄🙄
Volio bih igru, ali kad sam morao promijeniti telefon, nisu mi vratili moje razine. Bio sam na 420 i to me natjeralo da počnem ispočetka u svom novom telefonu. To je stvarno sranje.
Dobra igra, ali bi vam trebala omogućiti da ponovno igrate prethodne razine kako biste prikupili više zvjezdica.
Sjajna igra, zabavna igra i ne ostavlja vas danima na razini
dobra igra nema dovoljno darova ne dajete nam dovoljno vremena da dobijemo dnevne darove. Druge igre nam daju nekoliko sati za prikupljanje, a vi nam dajte nekoliko minuta.
Zabava do sada. Još nema previše oglasa.
Usporiti na prvi pogled. Glazba mržnje treba više živih boja i boljeg zvuka više za djecu nego za odrasle!
Ova igra je vrlo zarazna. Volim to. Neke od tih tvrdih razina su izuzetno teške.
kada ste igrali ovakvu igru čini se vrlo jednostavnom i generičkom. bilo bi izvrsno za malu djecu koja uče igrati ovu vrstu igre
Ocijenio sam ovu igru i na prvi pogled otkrio da nedostaje. Igrao sam do razine 48 i još uvijek je OK. Ne sviđa mi se prikaz drugih igara nakon svake odigrane razine. Možete li ih napraviti barem svakih 10-ak razina
Pravo je! Volim grsfiku, "story line" i male pogodnosti. Imate pobjednika i vjernog igrača. Hvala puno. Xo
ako niste spremni za dobivanje bonusa, on se resetira! posebno za tjedni bonus
Koala Crush アーケード gycx
To je potpuno previše oglasa. Grafika bi mogla biti malo bolja
Koala Crush Árkádjátékok jhoo
Dajem samo 3 zvjezdice jer postoji mnogo, ali ako to popravite igra bi bila savršena reklama
Ikone su premale da bi se mogle vidjeti. Trebao bi biti puno veći i ponuditi malo pizze. Nekako je dosadno.
odlična igra, uživajte igrajući ovu igru svakodnevno. zabavno je i donekle povezujuće
voli ovu igru dosta, ali voljeli bi da ne ograničavaju broj pokušaja igre
Jedini pravi problem koji imam s igrom je taj što kada otvorite kutiju s blagom i ona vam da 15 dodatnih srca i zatvorite ih, njih više nema. Ne možete ih zadržati. To je jako neugodno.
Previše dugih bučnih oglasa. Igra se uvijek zamrzne nakon svake runde.
Igra koja izaziva ovisnost. Volim izazovnu igru. Moram razmisliti prije nego što se preseliš
Trenutno sam zapeo na razini 157. Izgubio sam računicu koliko sam dana proveo pokušavajući skinuti limenke i patke s ploče. Tako da trenutno nisam sretan kamper. Ja sam starica, živim u staračkom domu, ovakve igre su veliki dio naše zabave. Mnogi od nas su u tome da bi pobijedili i zabavili se. Frustracija nije zabavna. Ako uskoro ne pronađem rješenje, igra će biti velike veličine. Potpisana Connie Leigh
Ruši se cijelo vrijeme..neće se učitati do drugog pokušaja..zamrzava se...nije vrijedno muke za igranje! Previše drugih igara...deinstaliranje.
Vrlo ugodna igra. Neke razine su vrlo izazovne. Puno ga igram.