Post by evenolwadpea on Mar 16, 2022 20:00:47 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stories: Your Choice (novels) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stories: Your Choice (novels) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ отключи (увеличи жетоните) ▞▞▞
▞▞▞ Stories: Your Choice (novels) 2022 version ▞▞▞
Интересна игра, позволява повече свобода с това, което може да прави, като някаква персонализация. Разбирам, че разработчиците не са носители на езика, така че странният английски се случва от време на време, поради което се надявам да могат да наемат някой за корекция в бъдеще. Безплатно да играете приятелски, но трябва да обърнете внимание на това какво ще направят изборите.
Харесвам това приложение, бих искал да мога да прочета част от новата история, ако беше на английски
Страхотни истории Но не можем да изберем много добри решения поради недостатъчен диамант
Твърде много реклами
Сюжетите могат да имат толкова много обрати, хаха. Препоръчвам тази игра на всички! :Д
Stories: Your Choice (novels) Simulasi fno
Играта не се зарежда при мен.
хубаво е и уникално, но като нормално трябва да използвате диаманти, за да получите по-добрите опции, все пак ми харесва.
Възникна проблем в системата за изтегляне. Въпреки че моят wifi е висок и телефонът ми все още може да обработва много байтове. Знаете, че насочва към wifi. Дори и така, ако проблемът е неговата съвместимост с. Тогава добре, че не го купувам. Сега се опитвам да го използвам на друг телефон, може би работи. Edit: да, има проблем чао, дори го чакам с нетърпение.
Тази игра е вълнуваща и забавна. Има много истории за избор и всички те са доста интересни. Пет звезди!
Засега... това е страхотна игра. Въпреки това... давам й 4 звезди, защото текстът е смесен... и речта също не мога да кажа кой всъщност какво казва🤔 Така че е малко трудно да се следва. Можете ли да поправите, моля това ?? Със сигурност ще оценя това с 5 звезди, когато го направите
Дори не стартира, виси на отварящия се флаш екран.
Лошо лошо лошо лошо лошо лошо не играе не си губете времето и данните
Превключих на платената версия и загубих целия прогрес, диаманти и билети. Играта ми не се е възстановила сама.
Toy Army: Draw Defense Diskarte dfzp
Хареса ми новата история, но все още няма актуализация kn ninja🙁
Уникална механика за награди за ежедневно влизане и аз го мразя. Той служи на целта си добре, въпреки че благодарение на това загубих много или материал за награда.
Добро количество истории и безплатни завършеци. Харесва ми, че е направен, като се вземе предвид равенството между половете и би в романтичните истории. 👏 Знам, че трябва да е трудно, но има много грешки, написани на английски, но като цяло страхотна работа!
Stories: Your Choice (novels) Simulasi fno
Тези любовни истории са пристрастяващи, както никога не съм предполагал, че ще бъдат. Просто ги опитайте сами и ще се влюбите.
Хубаво
Страхотно Нищо чудно, че тази игра ще бъде на устните на всички. Това е нещо съвсем ново за мен. Обичам го!
Нямаме достатъчно информация, за да правим избор, така че резултатът от избора изглежда просто случаен. Нямате файл с вашите герои, така че, ако в един избор изберете да се доближите, сте го разбрали правилно. В следващия избирате да се доближите и се проваляте. Не ми харесва това. Нямам на какво да базирам избора си. Деинсталиран.
обичам го
И така, има ли нова история този месец?
Обичам играта, брилянтна е, освен че някои от изборите изискват конкретни неща като любовта или омразата струват твърде много
Страхотни игри, уау, обичам ги, благодаря
Историята е добра, но графиките не са толкова добри герои, които изглеждат скучни, така че две 🌟 намалени, ако графиката или ако външният вид на героите се увеличи, тогава всички ще се придържат към тази игра със сигурност..😁😁 Купих, но намирам, че не съм доволен. така че, за съжаление, деинсталиран, защото ще бъде скучно, ако героите изглеждат така.......
Играта няма да се зареди, изминаха 3 дни от последното зареждане!
Бих искал да ви дам 0 звезди за тази игра, но не мога да го направя... Без да се обиждам BTW.
Абсолютно харесвам тази игра и целия сюжет и сюжети. Бих го препоръчал на всеки, който се интересува от този вид игра.
Платете, за да спечелите нещо
Моля, намалете парите за покупка в играта и скъпоценните камъни, които искате, са неразумни, това кара хората да изпадат в настроение
Stories: Your Choice (novels) Simulaatio eze
Уф.... Просто най-лошият вид диалог. Напълно неестествено и неискрено. Средният англоговорящ 15-годишен (в Канада или някъде другаде извън САЩ) можеше да се справи по-добре. Ако нося това приложение, щях да потръпна, когато го свалих от тялото си. Все едно да носиш бельо на непознат на лицето си. РЕДАКТИРАНЕ: Също така е много жалко, че някой би искал извинения като това, че не е роден език, когато прави този вид игра. Това е все едно да кажете: „Не знаем какво, по дяволите, правим, но въпреки това го направихме и искаме да разберете и оцените усилията ни да убием английския език на върха на нашите ужасни идеи за истории“. Това е абсолютно отвратителна игра и нейните създатели би трябвало да се отчайват да имат нещо общо с нея. Тя трябва да бъде подложена на стена на срама заедно с техните имена и снимки на халба.
как така нямам повечето от "историите" в играта, като че имам няколко, но доста от тях липсват, не знам защо отидох в YouTube, за да видя и нямам повечето от историите на другите хора, моля, помогнете!
Тези интерактивни истории ми напомнят за подобни игри като The Sims. Вие решавате какво ще се случи, оставете въображението си да управлява!
Обичайте историите
Целият ми напредък е изтрит мога ли да знам защо...?
Stories: Your Choice (novels) Simulasyon ddw